tirsdag den 27. december 2011

Toiletbesøg

Toilettet. Det eneste sted man kan være 100% sig selv. 100% menneske.

Jeg smider mig da tit derud, med min dejlige guitar, og sidder og synger. Når jeg så skal i bad, kan jeg ikke tage mig sammen, for så er musikken der jo. Så danser man lidt. Når jeg skal i skole, så er jeg også gået i stå derude, pga. gulvvarmen. Mmmmh!
   Også når jeg skal snakke privat. Dejligt sted at være alene. Og når jeg så til sidst står under bruseren, så skråler jeg med på diverse sange. Ikke godt, ikke rent, men HØJT. for satan da! hahhahah.

jeg har gået og tænkt lidt over... Her forleden da jeg var menneskelig, og sad på toilettet, der sad jeg og tænkte. Tænkte, og var simpelthen så langt væk, at jeg glemte at jeg sad på toilettet. Enten føler jeg mig for meget hjemme der, ellers.... er jeg.. mærkelig eller noget. haha. Men er det seriøst normalt? HAHA, også prøvet at være ved at falde i søvn! En eller anden hverdags morgen. Man skal i skole... puha.. sidder og tisser.. drømmer sig væk. BUM, så blev hovedet tungt. HAHA. jeg gider heller aldrig at rejse mig fra tønden om morgenen. Man ved jo bare, at når man rejser sig fra det skide toilet, (hahahha, ordspil) så skal man igang med en masse andet. Og makeuppen.. ej puha. den er jo aldrig god.

Jeg tænkte også på.. piger de kan jo ikke rigtig noget. Men drenge? Står de og leger om morgen? Jeg hører man kan smide en bordtennis bold ned i kummen, og så står de og leger lidt med den. Får den til at bevæge sig? Altså.. hvis jeg vil lege på toilettet, så skulle det være fordi, jeg havde købt det der fiske-spil i Tiger-butikken.

Er det for meget toilet-snak? så stopper jeg her :-)
Keep it cool
-Marica

1 kommentar:

  1. Hahaha, fuck hvor fedt det her xD
    Jeg kan sjovt nok også lidt at være ude på badeværelset, ha! :-D

    SvarSlet